دانستنی ها و سرگرمی

شام کریسمس در کشورهای مختلف دنیا چیست؟

خبرگزاری ایسنا: در هر نقطه از دنیا برای شب‌های ویژه سال مراسم خاصی برگزار می‌شود و شام مخصوص آن شب هم در هر کشوری متفاوت است. کریسمس نیز یکی از آن شب‌هایی است که مردم هر کشوری در کنار خانواده و دوستانشان، شام متفاوتی را تهیه می‌کنند که اغلب بر اساس سنت‌های پیشین انتخاب شده و هنوز هم آن‌ها را روی میز‌های شام شب کریسمس می‌توان دید. در ادامه به نقاط مختلف دنیا سری می‌زنیم و خواهیم دید که شام کریسمس آن‌ها چیست:

اقیانوسیه

 

با وجود اینکه اکثر نقاط دنیا زمستان را تجربه می‌کنند، استرالیا هوایی تابستانی دارد و به خاطر وضعیت دمایی، مردم اغلب در خانه نمی‌نشینند و به رستوران‌هایی می‌روند که در آن‌ها باربیکیو به راه است و گوشت بره، بوقلمون و غذا‌های دریایی در اولویت قرار دارند.

 

مردم فیجی انواع پرندگان کباب‌شده، مرغ‌هایی که با سیر و ادویه پر شده‌اند و ماهی‌هایی که با برگ موز پیچیده شده‌اند را برای شام کریسمس خود تهیه می‌کنند.


اروپا

 

شام مشهور کریسمس در کشورهای مختلف

گزینه اول بریتانیایی‌ها برای شام کریسمس بوقلمون برای شام و پودینگ تهیه‌شده از میوه‌های خشک برای دسر است. در بلغارستان مردم غذا‌هایی سالم مانند دلمه سبزیجات، سوپ سبزیجات ادویه‌دار و کیک‌های میوه‌ای را ترجیح می‌دهند. در ایتالیا به‌ویژه در جنوب آن رسم است که هفت ماهی به شکل‌های مختلف تردشده، در ادویه خوابانده، شکم‌پر و … تهیه و سرو می‌شود. شام کریسمس فرانسوی‌ها، اما صدف آبدار، لابستر نازک و گوشت و جگر غاز را بیشتر ترجیح می‌دهند. پودینگ برنج با بادام نیز رسم قدیمی سوئدی‌ها برای شام کریسمس است. در پرتغال هم مردم کریسمس را با انواع ماهی و سیب زمینی آبپز جشن می‌گیرند.


آمریکای جنوبی

 

شام مشهور کریسمس در کشورهای مختلف

برزیلی‌ها هم گزینه بوقلمون همراه با برنج رنگی و سالاد تازه تهیه‌شده از میوه و آجیل را برای شام کریسمس دارند. آرژانتینی‌ها میزی متنوع از همه نقاط دارند مانند شیرینی «پن دالس» مکزیکی‌ها، کیک «پنوتونه» ایتالیایی‌ها و همچنین بوقلمون و دلمه گوجه فرنگی.


آمریکا

 

شام مشهور کریسمس در کشورهای مختلف

آمریکایی‌ها سنت بوقلمون خود را برای شام کریسمس حفظ کرده‌اند و پس از آن نوشیدنی مخصوص شیر، تخم مرغ و شکر و خامه، همراه با ادویه فصل را می‌خورند. در گرینلند، غذای عجیب «ماتاک» روی میز قرار می‌گیرد که از پوست نهنگ همراه با چربی تهیه می‌شود و با سس سویا خورده می‌شود.


آفریقا

 

شام مشهور کریسمس در کشورهای مختلف

در غنا مردم در شب کریسمس خورش سبزیجات، سوپ «اوکرا»، پوره ذرت و غذایی محلی به نام «فوفو» می‌خورند.  مسیحیان در مصر، «کوشاری» را که ترکیبی از برنج، ماکارونی و رب گوجه است به عنوان شام کریسمس تهیه می‌کنند.


آسیا

 

شام مشهور کریسمس در کشورهای مختلف

ژاپنی‌ها اغلب عادت دارند که از یک ماه قبل به خاطر شلوغی، مرغ کنتاکی سوخاری خود را سفارش دهند. در هند مردم معمولا مرغ بریانی، گوشت گوسفندی برای شام و به عنوان دسر هم از کیک‌های شیرین یا شیربرنج استفاده می‌کنند.

منبع : برترینها

لینک کوتاه: http://knvd.ir/c2Fuz
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا