آشپزی

پودینگ ماست و تخم شربتی را حتما امتحان کنید

ماهنامه کیک و شیرینی: تخم شربتی یا همان تخم گیاه ریحان ظاهر جذاب و خواص فراوانی دارد. پودینگ ماست و تخم شربتی برای دسر انتخاب مناسبی است.

میزان سرو: 2 الی 4 نفر

مواد لازم لایه زیرین:

  • تمشک یا شاتوت: 10 عدد
  • ماست: یک پیمانه
  • تخم شربتی: 3 قاشق سوپخوری
  • عسل: یک قاشق سوپخوری

مواد لازم لایه رویی:

  • خرما (بدون هسته): 5 عدد
  • بادام خام: 10 عدد
  • ماست: یک پیمانه
  • تخم شربتی: 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

  1. تمشک، ماست و عسل را در مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.
  2. تخم شربتی را از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورد و سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.
  3. این مخلوط را به صورت یک لایه در ظرف های سرو بریزید.
  4. برای تهیه لایه رویی، هسته خرماها را جدا کنید.
  5. خرما،بادام خام و ماست را در مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
  6. تخم شربتی را از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورد.
  7. سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.
  8. این مخلوط را در ظرف های سرو روی لایه زیرین بریزید.
  9. حداقل سه ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید.
  10. سپس سرو کنید.

منبع : برترینها

لینک کوتاه: http://knvd.ir/YyYNH
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا