آشپزی

با سوفله شکلات تلخ به فرانسه سفر کنید

ماهنامه کیک و شیرینی: سوفله شکلات تلخ، یک دسر خوشمزه فرانسوی است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

مواد لازم:

  • خامه: یک و یک دوم پیمانه
  • نشاسته ذرت: یک قاشق سوپ خوری
  • پودر کاکائو: سه چهارم قاشق سوپ خوری
  • شکلات تلخ: 150 گرم
  • زرده تخم مرغ: 4 عدد
  • سفیده تخم مرغ: 4 عدد
  • پودر شکر: سه چهارم پیمانه
  • کره: به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:

1. خامه، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و شکلات تلخ را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد کاملا حل شوند.

 

2. زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و حدود 3 دقیقه به پخت مواد ادامه دهید تا مواد غلظت یابد. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

 

3. سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه به خوبی بزنید تا پف کنند.

 

4. پودر شکر را به تدریج اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را به بقیه مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

5. خمیر به دست آمده را در قالب های رامکین از قبل چرب شده با کره بریزید و به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.

 

6. سپس روی سوفله ها را با میوه های دلخواه تزیین کرده و بلافاصله سرو کنید.

منبع : برترینها

لینک کوتاه: http://knvd.ir/c0Q9u
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا