آشپزی

شیرینی آویشن؛ هم مقوی، هم خوشمزه

مجله سرآشپز – بهار اسدی: این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 7 روز و در یخچال به مدت 10 روز قابل نگهداری است.

مواد مورد نیاز

  • آرد (الک شده): یک و یک چهارم پیمانه
    کره (ذوب شده): یک دوم پیمانه
    شکر: یک چهارم پیمانه
    پودر آویشن: یک قاشق سوپخوری
    پوست لیموترش (رنده شده): 2 قاشق چایخوری
    آب لیمو ترش: یک قاشق سوپخوری
    شکر سبز: به میزان لازم

روش پخت

1.کره را با همزن برقی به مدت30 ثانیه بزنید، سپس شکر را به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود.

2.بعد پودر آویشن، پوست لیمو ترش و آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شود.

3. آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید. سپس تا جایی که ممکن است با همزن برقی بزنید و بعد از این که سفت شد، با قاشق چوبی به روند افزودن و هم زدن ادامه دهید تا به صورت خمیر درآید.

4. خمیر را روی سطح آردپاشی شده بگذارید و به کمک دست به خوبی ورز دهید. بعد آن را به چند بخش تقسیم کنید.

5. با استفاده از وردنه ای هر بخش را روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیل پهن کنید و از داخل آن مربع های 4 سانتی متری برش بزنید.

6. بعد داخل سینی فر که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده با فاصله بچینید و شکر سبز خوراکی روی آن بپاشید.

7. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده حدود 8 دقیقه قرار دهید تا کلوچه طلایی رنگ شود.

منبع : برترینها

لینک کوتاه: http://knvd.ir/5D2k6
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا