آشپزی

کوکوی شیرین قزوینی

وب سایت سرآشپزپاپیون: دوستان عزیز اینم یکی دیگه از غذاهای سنتی قزوین…این کوکو کنار غذاهای دیگه خورده میشه و سفره تون رو حسابی رنگین میکنه.

مواد لازم:

  • روغن مایع و نمک به مقدار لازم
  • زعفران به مقدار لازم
  • آب و گلاب ۱ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  •  تخم مرغ ۴ عدد
  • سیب زمینی متوسط ۵ عدد


طرز تهیه:

  1. سیب‌زمینی‌ها را پخته و زمانی که هنوز گرم هستند، چرخ‌کرده یا به صورت ریز رنده می‌کنیم.
  2. در ظرفی دیگر تخم‌مرغ‌ها را هم زده، دو قاشق از شکر را به آن اضافه کرده، روغن و نمک را نیز به همراه سیب‌زمینی‌ها به آن افزوده و با هم مخلوط می‌کنیم.
  3. روغن را درون تابه ریخته و وقتی کمی داغ شد مایه کوکو را در آن می‌ریزیم، وقتی که خودش را گرفت آن را بر می‌گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شده و طلایی شود.
  4. شکر، آب، گلاب و زعفران را با هم مخلوط کرده و درون ظرفی دیگر روی حرارت می‌گذاریم و وقتی چند جوش خورد آن را روی کوکوهای آماده شده، ریخته و اجازه می‌دهیم تا با حرارت کم به خورد مواد برود، سپس آن را سرو می‌کنیم.

منبع : برترینها

لینک کوتاه: http://knvd.ir/l9RU2
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا