آشپزی

تهیه ترشی زمستانیِ انار و لبو

ماهنامه سرآشپز – سارا خسرویان: از میوه های فصل زمستان استفاده کنید با آنها نوعی ترشی درست کنید که یک هفته ای هم آماده می شود. درر این مطلب طرز تهیه ترشی انار و لبو را به شما آموزش داده ایم که مطمئنا طرفدار آن می شوید.
 

مواد مورد نیاز:

 

تبلیغات - خیریه همت خیریه همت
  • انار: 1 کیلوگرم
  • چغندر (پخته و رنده شده): 500 گرم
  • سرکه انگور: 1 پیمانه
  • آب انار: 1 لیتر
  • پودر گلپر: 1 ق س
  • پودر گشنیز: 1 ق س
  • سیاه دانه: 2 ق س
  • فلفل قرمز: 1 ق س
  • نمک: به میزان لازم

 

 

 

 

 

روش پخت:

 

1- یک دوم قاشق سوپخوری نمک و انار را داخل کاسه ای با هم ملخوط کرده، بعد حدود 6 ساعت داخل ظرف درداری در دمای محیط بگذارید تا نرم شود.

2- داخل قابلمه ای (مسی یا آلومینیومی نباشد) سرکه انگور (یا سرکه انار و یا سرکه لبو) و آب انار را ریخته و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. سپس جغندر (از قبل با پوست پخته، سپس پوست آن را جدا کرده و به صورت سرد رنده شده) و انار را به آن افزوده و به مدت 2 دقیقه بجوشانید. بعد از روی حرارت برداشته و بگذارید تا سرد شود.

3- پودر گلپر، پودر گشنیز، سیاه دانه و پودر فلفل قرمز را به مواد افزوده و در ظرف درداری داخل یخچال بگذارید.

 

نکته: این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.

منبع : برترینها

لینک کوتاه: http://knvd.ir/npqWy
برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن