آشپزیتغذیه و رژیم غذاییدسرکیک و شیرینی و نان

آشنایی با روش تهیه مینی شکلات‌های فندقی

مواد لازم برای مینی شکلات‌های فندقی :

 شکلات تخته‌ای (سفید یا قهوه‌ای) ۲۰۰ گرم

فندق به میزان لازم 

 پودر نارگیل به میزان لازم 

پودر پسته  جهت تزئین

  • طرز تهیه مینی شکلات‌های فندقی :

شکلات‌های تخته‌ای را به روش بن ماری آب کنید و اجازه دهید از گرمای آن کاسته شود. بهتر است دمای شکلات مایع، پشت دست را نسوزاند. سپس فندق‌ها را یکی یکی در شکلات آب شده فروکرده و با وسیله‌ی مناسب، پس از گذشت چند دقیقه خارج کنید.

فندق‌های آغشته به شکلات را درون قالبی نچسب بگذارید و به مدت ۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی خود را بگیرد. سپس از یخچال خارج کرده و آن ها را به پودر نارگیل آغشته کنید. پودر نارگیل، پوششی سفید رنگ و عطر و طعمی دلچسب و دوست داشتنی را به شکلات‌های فندقی خواهد بخشید و لذتی به یاد ماندنی را هنگام سرو به ارمغان خواهد آورد. برای ماندگاری بیشتر، آن‌ها را در یخچال نگهداری کنید.


منبع:

لینک کوتاه: http://knvd.ir/ZcyH9
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا