آشپزی

طرز تهیه پودینگ موز؛ خنک و خوشمزه

مجله دیجی‌کالا – مریم ابراهیمی: اگر دنبال یک دسر خوشمزه و لطیف هستید، پودینگ موز انتخاب خوبی است؛ یک دسر خنک و خوشمزه که خصوصا برای روز‌های بهار و تابستان در کنار قهوه مناسب است. پودینگ موز را بهتر است از شب قبل آماده کنید و اجازه دهید خوب در یخچال استراحت کند تا یکی از خوشمزه‌ترین دسر‌ها را داشته باشید.

قدمت دستور پخت پودینگ موز به اوایل قرن ۱۹ میلادی برمی‌گردد؛ زمانی که به واسطه‌ی اختراع کشتی بخار، موز از آمریکای مرکزی و جنوبی به آمریکای شمالی راه پیدا کرد. در آن زمان موز در همه جا رشد نمی‌کرد و میوه‌ی خاصی محسوب می‌شد.

ابتدا پودینگ موز را با کیک اسفنجی تهیه می‌کردند، اما به مرور تغییراتی در دستور پخت آن ایجاد شد؛ یکی از ماندگارترین تغییرات استفاده از بیسکوئیت به جای کیک بود که تهیه پودینگ را ساده‌تر و سریع‌تر می‌کرد.

مواد لازم برای پودینگ موز (برای ۸ نفر)

  • موز: ۴ عدد
  • شکر: یک‌سوم پیمانه
  • کره: ۳۰۰ گرم
  • شیر سرد: ۲ پیمانه
  • پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ گرم
  • مینی کوکی نارگیلی یا بیسکوییت پتی‌بور: ۴ بسته
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • خامه قنادی: ۳۰۰ گرم
  • نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل: ۱ قاشق غذاخوری

چطور پودینگ موز درست کنیم؟

چطور پودینگ موز درست کنیم؟

طرز تهیه

۱. نصف پیمانه از شیر سرد را با زرده‌های تخم مرغ، نشاسته ذرت، وانیل و شکر در یک قابلمه مخلوط کنید تا نشاسته و شکر کاملا در شیر حل شوند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.

چطور پودینگ موز درست کنیم؟

۲. زمانی که نشاسته ذرت کاملا در شیر حل شد، شیر باقی مانده را به قابلمه اضافه کنید. مخلوط را مدام هم بزنید تا غلیظ شود.

چطور پودینگ موز درست کنیم؟

۳. بعد از این که ترکیب شما به غلظت رسید، کره و وانیل را به آن اضافه کنید. روی این مایه را با استفاده از یک سلفون یا پلاستیک بپوشانید تا رویه نبندد.

چطور پودینگ موز درست کنیم؟

۴. در فاصله‌ای که مایه‌ی پودینگ خنک می‌شود، خامه‌ی قنادی را که ۳ تا ۴ ساعت قبل از فریزر خارج کرده‌اید برای هم زدن آماده کنید. دقت کنید که خامه‌ی قنادی باید کاملا شل شده باشد.

چطور پودینگ موز درست کنیم؟

۵. خامه را با همزن برقی بزنید. این کار را تا جایی ادامه دهید که خامه مانند عکس فرم بگیرد و رد پره‌های همزن روی آن بماند. حالا پنیر خامه‌ای را اضافه و کمی مخلوط کنید. ترکیب خامه را تا زمانی که مایه‌ی پودینگ خنک می‌شود در یخچال قرار دهید.

چطور پودینگ موز درست کنیم؟

۶. بعد از این که مایه‌ی پودینگ کاملا خنک شد، مخلوط خامه و پنیر را به آن اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید.

چطور پودینگ موز درست کنیم؟

۷. مینی‌کوکی یا بیسکوییت را دانه دانه در شیر فرو ببرید و کف ظرف سرو بچینید. سپس یک لایه موز ورقه ورقه شده و بعد یک لایه از مایه‌ی پودینگ را اضافه کنید. می‌توانید برای طعم بهتر کمی هم گردوی خرد شده روی موز‌ها بریزید. این کار را به ترتیب و لایه به لایه تا اتمام مواد تکرار کنید.

چطور پودینگ موز درست کنیم؟

۸. ظرف را برای مدت حداقل یک شب در یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید.

چطور پودینگ موز درست کنیم؟

منبع : برترینها

لینک کوتاه: http://knvd.ir/Gn3rF
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا