آشپزی

طرز تهیه کیک دولایه

ماهنامه کیک و شیرینی: میتوانید این کیک خوشمزه را برای تولد‌ها تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم خمیر:

  • کره: 200 گرم
  • شکر: 200 گرم
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • پودر کاکائو: 85 گرم
  • آرد: 140 گرم
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • شیر: 3 قاشق سوپ خوری

مواد لازم کرم:

  • شکر: 160 گرم
  • شیر: 3 پیمانه
  • آرد: 3 قاشق سوپ خوری
  • کره: یک قاشق سوپ خوری

مواد لازم رویه:

  • میوه های دلخواه: به مقدار لازم
  • شکر: 2 قاشق سوپ خوری
  • آب: 2 قاشق سوپ خوری

 

 


طرز تهیه:

1. ابتدا برای تهیه خمیر، کره و شکر را آنقدر بزنید تا خامه ای رنگ شوند.

2. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.

 

3. پودر کاکائو، آرد و بیکینگ پودر را در ظرف جداگانه با هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه کنید.

 

4. در آخر شیر را اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید.

5.خمیر را در قالب گردی بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.

 6. سپس کیک را از فر درآورید و اجازه دهید خنک شود.

7. برای تهیه کرم، شیر، شکر و آرد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید.

 

8. هنگامی که مواد غلظت یافت، کره را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و مواد را آنقدر با همزن بزنید تا پف کنند.

9. کیک را به طور افقی به دو قسمت مساوی برش دهید و کرم را روی یک لایه کیک پخش کنید و لایه دیگر را روی آن قرار دهید.

 

10. برای تهیه رویه آب و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود و مواد غلظت یابد.

 

11. میوه دلخواه خود را خرد کرده و به این مخلوط اضافه کنید و بپزید تا کاراملی شود.

 

12. سپس روی کیک را با آن تزیین کنید.

منبع : برترینها

لینک کوتاه: http://knvd.ir/IDETo
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا