آشپزی

آشنایی با روش تهیه برشتوک دو رنگ


لایه اول:
آرد نخودچی……………200 گرم
پودر قند…………………80 گرم
روغن جامد……………..80 گرم
پودر هل………………… یک قاشق چای‌خوری

آرد گندم………………..200 گرم
روغن جامد…………….100 گرم
پودر قند………………..100 گرم
پودر کاکائو……………..2 قاشق چایخوری
پودر هل………………..یک قاشق چایخوری

آرد نخودچی را تفت می‌دهیم تا رنگ آن کمی تغییر کند.(آرد نخودچی نیازی به تفت دادن زیاد ندارد)

روغن را اضافه کرده و باز کمی تفت می‌دهیم.

سپس از روی حرارت برداشته و پودر قند و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.

کف یک ظرف مستطیل را کاغذ روغنی انداخته و مواد را درون آن پهن می‌کنیم.

سپس آن را داخل یخچال قرار می‌دهیم تا خودش را بگیرد.

لایه دوم را نیز به همین روش درست کرده و روی مواد لایه اول پهن می‌کنیم .

بعد از سرد شدن برش می‌زنیم.

نوش جان

برشتوک رو اگر با کره درست کنید طعمش غالب میشود و ماندگاریش هم کم می‌شود. بنابراین بهتر است که از روغن جامد استفاده کنید.

آرد نخودچی رو بهتر است یکبار از الک رد کنید.

مجله تصویر زندگی


منبع:

لینک کوتاه: http://knvd.ir/eFhfO
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا