کیک و شیرینی و نان

آشنایی با روش تهیه لوکوم هویج، شیرینی ترکیه‌ای مجلسی

هویج  یک کیلو گرم

آرد نشاسته گندم یا ذرت  ۵ قاشق غذاخوری

شکر یک لیوان

فندق درشت خرد شده یک استکان

وانیل شکری یا وانیل ایرانی ۵ گرم  (یک بسته)

  • دستور پخت لوکوم هویج

هویج‌ها را شسته و پوست بکنید. سپس خرد کرده و با ۱ لیتر آب داخل قابلمه‌ای بریزید و بپزید.

وقتی هویج‌ها نرم شد، زیر قابلمه را خاموش کرده و هویج‌ها را داخل آبکش بریزید.

۱ لیوان از آبی که هویج را داخلش پختید را نگهدارید. هویج و آب را در مخلوط کن، غذاساز یا گوشت‌کوب برقی پوره کنید.

سپس پوره هویج را درون ماهیتابه یا قابلمه‌ای بریزید.

نشاسته و شکر را به هویج‌ها اضافه کرده و روی حرارت ملایم در حالیکه مدام هم میزنید بپزید.

وقتی غلیظ شد از روی اجاق بردارید وانیل و فندق را اضافه کنید و هم بزنید.

برای آنکه لوکوم هویج براحتی از ظرف بیرون بیاید ، ظرف پیرکس و یا هر ظرف مناسب دیگری را با آب خیس کرده و آب اضافی آن را بیرون بریزید.

مواد را داخل ظرف بریزید و صاف کنید به مدت ۳ الی ۴ ساعت در فریزر ، یا یک شب در یخچال بگذارید.

سپس ظرف را خارج کرده، به شکل دلخواه برش بزنید.

در پودر نارگیل بغلطانید تا تمام سطح آن را بپوشاند. در ظرف سرو چیده و چند ساعت دیگر در یخچال بگذارید.

این شیرینی خوشمزه برای جشن‌های تولد و شب یلدا نیز مناسب است.

نوش جان

منبع: مجله تصویر زندگی

منبع : همشهری آنلاین

لینک کوتاه: http://knvd.ir/KXBQt
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا