آشپزیتغذیه و رژیم غذاییدسرکیک و شیرینی و نان

آشنایی با روش تهیه قرابیه گل

  • مواد لازم برای تهیه خمیر قرابیه گل 

یک قاشق غذاخوری ماست

یک پاکت وانیل شکری (۵ گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

آرد ۴ الی ۴ و نیم لیوان

کره نرم شده در دمای اتاق  ۲۰۰ گرم

تخم مرغ  یک عدد

شکر نصف استکان  (۳۵ گرم)

روغن مایع یک استکان (استکان کمر باریک ترک ، ۸۰ گرم)

کمی پودر قند برای روی قرابیه

  • دستور تهیه خمیر، قالب زدن و پخت قرابیه گل 

ماست، تخم مرغ، شکر، روغن مایع و کره را داخل ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید.

وانیل را اضافه کرده و آرد را با کنترل بریزید و با دست ورز دهید تا خمیر نرمی که به دست نمی‌چسبد بدست آید.

نکته : بهتر است ابتدا ۴ لیوان آرد ریخته و ورز دهید. اگر نیاز داشت بقیه آرد را کم کم بریزید و ورز دهید.

خمیر را بین دو کاغذ روغنی بگذارید. ابتدا کمی با دست باز کنید. سپس با وردنه به قطر حدود نیم سانت باز کنید.

خمیر نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم باشد. سپس با قالب گل و یا هر قالب دیگری برش بزنید.

با نی روی گلبرگ‌ها و مرکز نیمی از خمیرهای قالب زده را سوراخ‌هایی ایجاد کنید و نصف دیگر را سوراخ نکنید.

داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر ۱۷۰ درجه تا وقتی که نزدیک به طلایی شدن شود بپزید.

زمان پخت قرابیه ۱۰ الی ۲۰ دقیقه است و به حرارت فر شما بستگی دارد.

بعد از سرد شدن روی قرابیه‌های سوراخ شده پودر قند بپاشید.

روی قرابیه‌های بدون سوراخ شکلات صبحانه بگذارید.

سپس قرابیه‌های سوراخ شده را روی آنها بگذارید.

نوش جان

منبع:turkyemekler@


منبع:

لینک کوتاه: http://knvd.ir/gUiB6
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا