آشپزی

بفرمایید ترشی گوجه سبز!

وب سایت سرآشپز پاپیون: شما می توانید ترشی گوجه سبز را در منزل درست کنید و برای این منظور از دستور زیر می توانید استفاده نمایید.

مواد لازم:

  • گوجه سبز ۱ کیلوگرم
  • سرکه به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • ترخون ۳ شاخه
  • ادویه ترشی ۲ قاشق مربا خوری
  • پودر موسیر ۱ قاشق مربا خوری
  • پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری
  • فلفل قرمز تند ۳ عدد

طرز تهیه:

  1. ابتدا گوجه سبز ها را از برگ و چوب پاك كرده و بشویید و بگذارید كاملا خشك شده و آبش برود.
  2. ظرف مناسبی را برای تهیه ترشی آماده كرده و آن را بشویید و با دستمال كاملا خشك كنید تا اصلا رطوبتی نداشته باشد.
  3. كمی گوجه سبز داخل ظرف ریخته و رویش ترخان،پودر سیر،موسیر و ادویه ترشی بریزد و ۱عدد فلفل رویش قرار دهید .به همین ترتیب تا انتها ادامه دهید و بعد روی مواد را با مخلوط نمك و سركه بپوشانید تا ظرف كاملا سرپر باشد.
  4. روی ظرف را با نایلون بپوشانید و رویش درب آن را چفت كنید.ظرف ترشی را در جای خشك و تاریك قرار دهید و حدودا ۱هفته تا ۲هفته بعد مصرف كنید.

سایر نکات:

  • در صورت تمایل به جای سركه از آبغوره استفاده كنید.
  • میتوانید مقداری غوره هم داخل ترشی بریزید تا خوشمزه تر شود.

منبع : برترینها

لینک کوتاه: http://knvd.ir/XjX7E
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا