آشپزی

فیله مرغ نارگیلی؛ رویه ترد با مغزی نرم

ماهنامه سفره ایرانی – بیتا منوچهری: اگر عاشق فیله سوخاری هستید، پیشنهاد میکنیم این نوع فیله با روکش پودر نارگیل را امتحان کنید.

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

  • تخم مرغ: 3 عدد
    سس خردل: 2 قاشق سوپ خوری
    پودر سیر: به مقدار لازم
    سینه مرغ: یک عدد
    نشاسته ذرت: یک دوم پیمانه
    کورن فلکس (پودر شده): یک دوم پیمانه
    آرد: یک چهارم پیمانه
    پودر نارگیل: یک و یک دوم پیمانه
    نمک: یک قاشق سوپ خوری
    فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
    روغن: یک پیمانه

طرز تهیه:

  1. تخم مرغ، سس خردل، پودر سیر و پودر پیاز را با چنگال با همزن برقی به خوبی مخلوط کنید.
  2. سینه مرغ را باریک خرد کنید.
  3. باریکه های مرغ را حدود 10 دقیقه در مخلوط تخم مرغ قرار دهید تا مزده دار شود.
  4. نشاسته ذرت، کورن فلکس پودر شده، آرد، پودر نارگیل، نمک و فلفل سیاه را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید.
  5. تکه های مرغ را در مخلوط نشاسته ذرت بغلتانید 
  6. سپس در روغن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
  7. آنها را روی دستمال کاغذی ویژه آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود.
  8. سپس سرو کنید.

منبع : برترینها

لینک کوتاه: http://knvd.ir/m97Wi
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا