آشپزی

دسر شیک و مجلسی؛ تارت شکلات و پرتقال

وب‌سایت روزیاتو – فروغ بیداری: این تارت بسیار خوشمزه را می توانید به جای پرتقال، با لیموترش تازه هم درست کنید. اما ترکیب شکلات و پرتقال با بیسکوئیت کرم دار عالی است و توصیه می کنیم حتما یک بار در خانه امتحان کنید.

مواد لازم

  •     ۲۰۰ گرم بیسکوئیت کرم دار شکلاتی (Oreos)
  •     ۱ تخته شکلات شیری آب شده
  •     ۲ تخته شکلات نیمه شیرین آب شده
  •     ۳/۴ پیمانه خامه چرب
  •     پوست رنده شده پرتقال
  •     ۱ عدد پرتقال، حلقه ای
  •     ۱ پیمانه شکر
  •     نصف پیمانه آب
 
طرز تهیه

1. درون غذاساز، بیسکوئیت ها را ریخته و هم بزنید تا پودر شوند. سپس شکلات آب شده را بیفزایید.

2. آن ها را درون قالب تارت ریخته و فشار دهید. سپس درون یخچال بگذارید.

3. شکلات ها را به روش بِن ماری ذوب کنید. سپس از روی حرارت بردارید و خامه را به آن اضافه کنید.

4. در آخر، پوست رنده شده پرتقال را بیفزایید.

5. آن ها را روی تارت ریخته و سطحشان را صاف کنید. دوباره درون یخچال بگذارید.

6. درون قابلمه، پرتقال، شکر و آب را با هم مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.

7. حلقه های پرتقال را از سیروپ جدا کرده و کنار بگذارید تا خنک شوند.

8.روی تارت را با حلقه های پخته شده پرتقال تزئین و سرو کنید.

منبع : برترینها

لینک کوتاه: http://knvd.ir/KteoH
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا