آشپزی

سالاد پنیر و گردو؛ یک پذیرایی پر مغز

ماهنامه سفره ایرانی: اگر از سالاد های تکراری خسته شده اید و دنبال یک سالاد متفاوت و همچنین ساده میگردید، ما این سالاد را به شما پیشنهاد می‌دهیم.سالاد پنیر و گردو هم بسیار مقوی است و هم خیلی سریع آماده می‌شود.

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

  • پنیر فتا (خرد شده): 150 گرم
    گردو (درشت خرد شده): یک پیمانه
    گوجه (خشک شده): 15 الی 20 عدد
    برگ جعفری (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
    روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
    لیمو سنگی: نصف یک عدد
    فلفل سیاه تازه (پودر شده): یک قاشق چای خوری

طرز تهیه:

  1. پنیر فتا، گردو، گوجه خشک و خرد شده و برگ جعفری را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و به ظرف سرو انتقال دهید.
  2. روغن زیتون، آب لیموترش و فلفل سیاه را جداگانه با هم مخلوط کرده و روی سالاد بریزید.
  3. سرو کنید.

منبع : برترینها

لینک کوتاه: http://knvd.ir/MV1aA
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا