آشپزی

دلمه هویج؛ گاهی کمی تنوع لازم است

ماهنامه سفره ایرانی – بیتا منوچهری: دلمه، انواع متفاوتی دارد که هرکدام طرفداران مخصوص به خود را دارد. در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه دلمه هویج را آموزش دهیم. امیدواریم که لذت ببرید.

میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم:

  • هویج (درشت): 7 الی 8 عدد
    آب: به مقدار لازم
    روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
    گوشت چرخ کرده: 500 گرم
    پیاز (خرد شده): یک عدد
    دانه کاج: 2 قاشق سوپ خوری
    رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ خوری
    فلفل قرمز (پودر شد ه): به مقدار لازم
    برگ جعفری (ریز خرد شده): 60 گرم
    نمک: به مقدار لازم
    فلفل سیاه (پودر شد ه): به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. هویج ها را پوست کنده و به ابعاد 80 الی 10 سانتی برش دهید.
  2. آنها را در مقداری آب بپزید. سپس درون آنها را خالی کنید و در مقدار کمی روغن زیتون تفت دهید.
  3. بقیه روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید.
  4. پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
  5. دانه کاج را اضافه کرده و تفت دهید.
  6. پس از گذشت یک الی دو دقیقه رب گوجه فرنگی، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
  7. برگ جعفری ریز خرد شده را در آخر اضافه کنید.
  8. داخل هویج ها را با مخلوط گوشت پر کنید.
  9. آنها را به صورت عمودی در قابلمه قرار دهید.
  10. دو پیمانه آب داغ به آنها اضافه کنید. اجازه دهید روی حرارت بپزند و نرم شوند.
  11. سپس سرو کنید.

منبع : برترینها

لینک کوتاه: http://knvd.ir/mZkIz
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا