آشپزی

تارت زردآلو و پسته؛ دسر شیک و مجلسی

ماهنامه کیک و شیرینی – سعیده آقایی: تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو و پسته را آموزش داده ایم. امیدواریم که لذت ببرید.

مواد لازم خمیر:

 

  • آرد: 175 گرم
  • پودر بادام: 50 گرم
  • کره سرد (مکعبی خردشده): 125 گرم
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • شکر: 25 گرم
  • شکر قهوه ای: 25 گرم

مواد لازم میانی:

 

  • شکر قهوه ای: 150 گرم
  • کره نرم: 180 گرم
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • بادام خام (درشت خردشده): 50گرم
  • پسته خام (درشت خردشده): 150 گرم
  • زردآلو: 4 عدد
  • نمک: 1 پنسه

 

 تارت زردآلو و پسته

 

طرز تهیه:

 

1. آرد الک شده و پودر بادام و یک پنسه نمک را داخل غذاساز ریخته و کره سرد را به آن اضافه کنید، غذاساز را با دور متوسط روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شده و به شکل خرده نان دربیاید.

2. در ظرفی جداگانه تخم مرغ و شکر را کمی با هم مخلوط کنید و بعد به خمیر اضافه کرده و دوباره غذاساز را روشن کنید تا با هم ترکیب شوند و خمیر نرم و  منسجمی به دست بیاید.

 

3. خمیر را داخل نایلون گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

 

4. سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی به کمک وردنه باز کنید و داخل قالب گرد تارت انداخته و اضافه های خمیر را با چاقوی تیز ببرید و دوباره قالب را داخل یخچال بگذارید. 

 

5. در این فاصله مواد داخل تارت را آماده کنید.

طرز تهیه مواد میانی تارت:

 

1. شکر و کره نرم را با هم مخلوط کنید و با دور متوسط همزن برقی بزنید تا پف دار و پوک شود.

 

2. سپس تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

 

3. بعد همزن را خاموش کنید و بادام و پسته خرد شده را به مواد افزوده و با لیسک مخلوط کنید و داخل قالب روی خمیر ریخته.

 

4. رویش را با پالت صاف کنید و زردآلوها را از وسط دو نیم کنید و روی آن بچینید و مقداری پسته خرد شده رویش بپاشید.

 

5. در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 تا 50 دقیقه و تا زمانی که روی تارت پف کند و برشته شود بپزید.

منبع : برترینها

لینک کوتاه: http://knvd.ir/B2mdb
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا